Chip-dekor | Formica® Patterns Collection

Chip-dekor: En moderne vri på klassisk terrazzo

Våre fire nye Chip-dekor utgjør en funksjonspalett av Formica® Patterns Collection og leverer en moderne vri på klassisk terrazzo.

Chip 920x600

Disse laminatdekorene er laget i samarbeid med den anerkjente britiske designeren Olivia Aspinall for Engineered-serien. De er en nostalgisk referanse til retro-trender og innlemmer moderne farger og materialer for å utstråle energi og uttrykk. Chip-dekorene integreres enkelt med laminater fra Formica® Colors Collection, og tilbyr en allsidig designopplevelse med fengslende fargevalg.

Olivia Aspinalls ekspertise var nøkkelen til å skape disse unike terrazzo-designene. Prosessen begynte med at Olivia lagde et unikt stykke terrazzo, som deretter ble omhyggelig skannet og utviklet til et avtrykk i verdensklasse. Resultatet er fire flotte laminatdekorer: F8381 Spectra Chip, F8382 White Chip, F8372 Grey Chip og F8387 Black Chip.


Olivia flytter grensene for tradisjonelle overflater og forklarer: «Jeg liker å ta klassiske overflater, som terrazzo, og utforske nye retninger for å gi dem en fresh følelse».

De nye Chip-dekorene inkarnerer denne visjonen ved å smidig blande sjarmen til klassisk terrazzo med moderne design. Fra slående vegger til uttrykksfulle møbler – disse laminatene gir et snev av raffinement til alle typer interiør. 

Utforsk den pulserende verdenen av Chip-dekor og opplev den perfekte fusjonen av retro-nostalgi og moderne innovasjon for ditt neste designprosjekt.

Nettleseren du bruker støttes ikke, og noen funksjoner fungerer kanskje ikke som de skal. Prøv å oppgradere til en moderne nettleser, som for eksempel Chrome, Edge, Firefox eller Safari.