Naturgrå filt-laminatdekor | Formica® Patterns Collection

Naturgrå filt: Kombinerer komfort og holdbarhed

Filt er kendt som et af verdens ældste tekstiler, og det er forblevet aktuelt i den hurtigt skiftende designverden med sin indbydende æstetik og bløde tekstur. Inspireret af ægte filt har Formica Group skabt en visuelt autentisk og holdbar laminatmulighed: F4971 Natural Gray Felt.

Natural Gray Felt 920x600

For at skabe dette unikke laminatdekor undersøgte vores designteam en række filtark for at finde filtmønstre med et naturligt udseende, inklusive ufuldkommenheder. Da en ideel prøve var valgt, blev filtarket digitaliseret ved hjælp af en high-definition scanner og patenterede reproduktionsteknikker.

Natural Gray Felt fra den nye Textile-serie gør det muligt at tilføje et blødt og taktilt materialeudseende til meget anvendte erhvervslokaler. Denne designtilgang bringer elementer, der minder om komforten i hjemmet, ind i erhvervsmiljøer, hvilket resulterer i et roligere og hyggeligere look. Det er ideelt til kontorlokaler og hotelbranchen, hvor ønsket om komfort og praktisk anvendelighed er afgørende.

Hvor filttekstiler typisk er begrænset til bløde møbler og akustiske paneler, giver det slidstærke Natural Gray Felt-laminat mulighed for at udvide filtens visuelle udtryk til områder med megen færdsel, som f.eks. vægbeklædning, skillevægge, møbler, siddepladser og bordplader.


Kombineret med vores nye Paper-tekstur er Natural Gray Felt-designet forbedret med en tydelig, næsten blød taktilitet, præcis som du ville forvente af selve materialet.

Bestil din gratis prøve i dag, og udforsk det forvandlende potentiale i F4971 Natural Gray Felt-dekoren til dit næste designprojekt.

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.