Nero Marquina laminatdekor | Formica® Patterns Collection

Nero Marquina: Omfavn dramatiske kontraster

Det nye F7403 Nero Marquina-laminatdekor er inspireret af den luksuriøse spanske sten fra Markina-regionen og repræsenterer den tidløse skønhed og elegance fra dets naturlige modstykke.

Nero Marquina 920x600

Denne udsøgte sten, som er kendt for sin dybe sorte farve og markante hvide årer, har været en favorit inden for eksklusivt design i århundreder, helt tilbage til Romerriget, hvor den blev anvendt til at lave dekorative borde til fester og banketter, hvilket tilfører ethvert rum en fornemmelse af raffinement og storhed.

Nero Marquina fra Stones-serien har en fyldig sort baggrund prydet med tydelige hvide årer, der bibringer en dramatisk og sofistikeret æstetik. Den store arkitektoniske skala i dette laminatdesign skaber en stærk visuel effekt, der er perfekt til at lave et statement i ethvert rum.

Nina Bailey, europæisk designchef hos Formica Group, fremhæver Nero Marquinas alsidighed: "Kombineret med guldmetaller samt mørke og humørfyldte farvepaletter kommer vores Nero Marquina-dekor virkelig til sin ret."


Nero Marquinas dristige design gør det til et fremragende valg til rum, der søger raffinement og luksus. Uanset om det anvendes i hotelmiljøer, detailmiljøer eller eksklusive boligindretninger, giver dette laminatdekor et strejf af raffineret elegance, der er både tidløs og moderne.

Udforsk den dramatiske skønhed i Nero Marquina, og opdag, hvordan dens slående kontraster kan forvandle dit næste indretningsprojekt.

Du anvender en ikke-understøttende browser og visse funktioner virker måske ikke ordentligt. Opgrader til en moderne browser, som Chrome, Edge, Firefox eller Safari.